Конкурс «Повіримо у себе»

Автор: admin від 3-12-2021, 20:16

Конкурс «Повіримо у себе»

Студентка з порушеннями слуху Київського фахового коледжу прикладних наук з групи ЛПШ-21 Софіко Начкебія стала переможницею XXX ювілейного Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе».

Традиційний конкурс «Повіримо в себе» - це  спільний мистецький проєкт Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів та Київського міського центру соціальних служб, який спрямований на підтримку й розвиток  творчих здібностей дітей та молоді з інвалідністю. Щороку напередодні новорічно-різдвяних свят сотні обдарованих учасників з інвалідністю долучаються до цього проєкту і показують свої таланти, красу й майстерність.

Конкурс «Повіримо у себе»

Цього року у фестивалі взяли участь понад 1000 учасників з десяти районів міста, які демонстрували свої таланти в 10 номінаціях за 4-ма напрямами:  «Сценічне мистецтво», «Прикладне мистецтво», «Сучасні технології» та  «Літературна творчість». Переможців було визначено в Міжнародний день людей з інвалідністю - 3 грудня 2021 року. В урочистій церемонії  нагородження взяли участь: голова ради ВБО «Благодійний фонд Петра Порошенка», українська політична та громадська діячка, депутатка Київської міської ради Марина Порошенко; заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда; народна артистка України, член Національної Спілки композиторів Леся Горова́.

Серед 1000 учасників фестивалю була студентка нашого Коледжу з відділення технологій - Софіко Начкебія. Для  участі у фестивалі дівчина обрала творчий напрям «Сценічні жанри». На конкурсі Софіко презентувала вірш українською жестовою мовою «Звучала скрипка» і здобула перемогу в номінації «Виконавче мистецтво (Декламація)». Це неймовірний результат, адже конкуренція була дуже серйозною, а вибір журі ускладнювало те, що всі учасники були талановитими й гарно підготовленими.  

Вітаємо Софіко з чудовою нагородою! Бажаємо й надалі розвивати свій творчий потенціал і радувати всіх щирими, емоційними й креативними виступами! 

 

Конкурс «Повіримо у себе» 

 

 

Більше інформації про подію за посиланням: https://www.facebook.com/kmmczktnz/

 

 

Коментарі:

Залишити коментар