08.06.14 День легкої промисловості

Автор: admin від 10-06-2014, 12:24

«Той, хто працює і для себе, і для інших, 

отримує радість, помножену багаторазово»

Й. Гете

8 червня – День працівників текстильної і легкої промисловості.

За традицією, колектив ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відзначив професійне свято, здійснивши екскурсію до одного з найкрасивіших місць України. Цього року працівники завітали до селища Ясногородка Макарівського району, де розташована найбільша в Україні страусина ферма.

На території природничих угідь відвідувачі мали змогу поринути у світ прекрасної природи, насолодитися пейзажем та дізнатися багато цікавого про страусине господарство. 

 

Після екскурсії у дружній, невимушеній атмосфері представники профкому організували веселі конкурси, квести й вікторини, приурочені до Дня легкої промисловості. 

 

29 травня 2014 року на педагогічній раді найкращим представникам колективу коледжу було вручено подяки від профкому та адміністрації за вагомий особистий внесок у підготовку фахівців легкої промисловості.

Легка промисловість є легкою тільки за назвою, а насправді працівники цієї галузі виконують дуже важку, але необхідну роботу. Бажаємо, щоб праця була якомога легшою, життя таким же барвистим і яскравим, як малюнки на тканинах, а удача щоб завжди міцно сиділа під каблуком!

 

Вітаємо з професійним святом колектив ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»! 

 

Коментарі:

Залишити коментар