Щедрий вівторок у Коледжі

Автор: admin від 30-11-2021, 16:50

Щедрий вівторок у Коледжі

Студенти Київського фахового коледжу прикладних наук під керівництвом викладачки циклової комісії гуманітарних дисциплін Юлії Бондар  долучилися до міжнародного благодійного руху #ЩедрийВівторок .

#ЩедрийВівторок -глобальний благодійний рух або Всесвітній день добрих справ, до якого Україна офіційно приєдналася в 2018 році. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

Студенти Коледжудругий рік поспіль стають учасниками цієї масштабної події. Цього разу до акції долучилася група ОБ-2-21, яка разом з куратором зібрала пакунки з одягом і поповнила соціальні контейнери від БФ «Кошик добра». Фонд передає зібрані речі до дитячих  будинків або будинків для людей літнього віку, а інколи реалізує на аукціонах, що дає змогу фінансувати різні благодійні проєкти. Також студенти підтримали акцію Present Challenge від Міжнародного благодійного фонду Гарних справ і відправили  смаколики до свят для діток із соціально вразливих сімей. Наразі пакунки з солодощами вже у Фонді і дуже скоро вони принесуть справжнє свято малечі.

Як бачимо, робити добро - це просто. Потрібно лише трохи часу, бажання та щедрості. #ЩедрийВівторок об’єднує людей, дарує радість не тільки тим, кому допомагають, але й тим, хто допомагає.

Більше інформації за посиланням:

https://www.facebook.com/713637978723430/posts/4512469362173587/

  

Коментарі:

Залишити коментар