Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 29-11-2021, 22:07

Засідання Адміністративної ради

29 листопада 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

Розпочали засідання з обговорення статистичної інформації щодо кількості хворих і вакцинованих учасників освітнього процесу, розпорядження КМДА № 2455 від 26 листопада 2021 року, зокрема пунктів про проведення роз’яснювально-просвітницької роботи з  учасниками освітнього процесу щодо профілактичних щеплень проти грипу в міжепідемічний період 2021/2022 року та прибирання й дезінфекцію приміщень і обладнання закладів освіти.

Далі на порядку денному була інформація про продовження заходів з нагоди Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», організацію та проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю, участь студентів і викладачів Коледжу в заходах  УТОГ, проведення в академічних групах відкритого заняття з нагоди цього дня.

Під час робочої наради розглянули також питання щодо відкриття на базі підготовчо-освітнього центру Коледжу курсів підготовки до ЗНО: кількість заяв, терміни проведення та інші організаційні аспекти.

На робочій зустрічі було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

Засідання Адміністративної ради

 

Коментарі:

Залишити коментар