Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 25-11-2021, 14:48

Педагогічна рада Коледжу

25 листопада 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Педагогічної ради коледжу.

Розпочали засідання з урочистої церемонії нагородження співробітників Коледжу за активну участь у різноманітних всеукраїнських і міжнародних проєктах. Цього разу були відзначені перекладачі жестової мови за участь у Міжнародному науково-практичному семінарі «Перекладачі національних жестових мов та системи міжнародних жестів:  професійна підготовка та діяльність»,  а також  викладачі фізичного виховання за спортивні перемоги своїх вихованців.

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу 

Далі на порядку денному було питання щодо особливостей відновлення освітнього процесу в Коледжі під час пандемії COVID-19. З цього питання виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка оприлюднила останню інформацію щодо кількості вакцинованих студентів і співробітників Коледжу, узагальнила інформацію чинних наказів і протоколів від Департаменту освіти і науки міста Києва та Постійної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,  прокоментувала ситуацію з відстороненням невакцинованих співробітників та підсумувала результати підготовки закладу освіти до відновлення очного освітнього процесу.

 

Педагогічна рада Коледжу 

Наступним було питання про результати проведення відбіркового туру методичних розробок педагогічних та науково-педагогічних працівників Коледжу для участі у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР-2022». З інформацією виступив заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань, який охарактеризував конкурсні роботи, оголосив рішення конкурсної комісії та назвав переможців відбіркового туру.

 

Педагогічна рада Коледжу 

З інформацією про затвердження освітньо-професійних програм та спеціалізацій для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра,  а також про затвердження Положень Київського фахового коледжу прикладних наук  виступила керівниця центру забезпечення якості освіти (завідувачка НМК) Людмила Бойченко. Доповідачка подала на затвердження  колективу ОПП для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за спеціальностями 022 Дизайн, 073 Менеджмент, 182 Технології легкої промисловості, а також низку Положень Київського фахового коледжу прикладних наук,  які регламентують статутну діяльність Коледжу.

 

Педагогічна рада Коледжу 

З черговим питанням про результати моніторингу якості освіти за результатами проміжної атестації та стан підготовки до екзаменаційної сесії  виступили завідувачки відділень Анна Сокол, Наталія Прокопенко, Наталія Давиденко. Доповідачки проаналізували академічну успішність студентів усіх курсів, охарактеризували роботу своїх підлеглих в напрямі покращення успішності здобувачів освіти.

 

Педагогічна рада Коледжу 

Завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол доповідала також про підготовку до проведення державної атестації зі спеціальності    073 Менеджмент. Педагогічний колектив заслухав інформацію про терміни проведення атестації, готовність групи до складання іспиту, організацію випускного.

Останнім питанням засідання було звітування викладачів, які атестуються у 2021-2022 навчальному році.  Перед учасниками Педагогічної ради виступила голова циклової комісії технологій легкої промисловості Світлана Сиротенко, яка прозвітувала про свою роботу за  міжатестаційний період, окреслила напрями своєї майбутньої  діяльності в Коледжі. 

 

Педагогічна рада Коледжу 

У пункті «Різне» виступили викладач математики (відповідальна особа за реєстрацію на ЗНО) Андрій Сергієнко з інформацією про терміни проведення ЗНО та  підготовку студентів Коледжу до реєстрації на ЗНО, а також заступник директора з адміністративно-господарської частини Павло Притченко, який прокоментував стан пожежної безпеки в гуртожитку Коледжу й нагадав про дотримання правил пожежної безпеки.

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів, затвердив пропоновані ОПП та Положення Коледжу, ухвалив рішення про порушення клопотання про відповідність Світлани Сиротенко займаній посаді та підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

 

Педагогічна рада Коледжу 

Коментарі:

Залишити коментар