Онлайн-урок від музею

Автор: admin від 25-11-2021, 12:30

Онлайн-урок від музею

25 листопада 2021 року студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук з групи ОБ-2-21 взяли участь в онлайн-уроці «Друга світова війна. Від трагедії до пам’яті» від Національного музею  історії України у Другій світовій війні.

Онлайн-урок від музею 

Онлайн-уроки про трагедію Другої світової війни Національний музей історії України у Другій світовій війні підготував до Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Основний цикл занять пройшов у квітні/травні 2021 року, але нещодавно музей відновив реєстрацію на уроки, щоб усі охочі змогли долучитися до перегляду.

 

Онлайн-урок від музею 

Під час заняття студенти Коледжу поглибили знання про значення Другої світової війни для України, роль українців у тих подіях, наслідки війни та жахливу ціну війни для українців. По-справжньому зануритися в тогочасні події та глибше сприйняти матеріал студенти змогли завдяки унікальним артефактам з музейної колекції, які їм продемонстрували науковці музею.

 

Онлайн-урок від музею 

 

Онлайн-урок від музею 

Урок став ще одним нагадуванням про страшну трагедію та гуманітарну катастрофу ХХ століття, яку не можна забувати ніколи й нікому, адже кожна з таких трагедій може завдати непоправних втрат людській цивілізації і навіть стати останньою в історії людства.

 

Онлайн-урок від музею 

Коментарі:

Залишити коментар