Семінар від ДУ «Науково-методичний центр ВФПО»

Автор: admin від 25-11-2021, 10:05

Семінар від ДУ «Науково-методичний центр ВФПО»

25 листопада 2021 року фахівці Психологічної служби Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Непрель  та Ольга Милокост  взяли участь у семінарі «Робота практичного психолога ЗФПО в умовах дистанційної освіти: виклики сьогодення» від ДУ «Науково-методичний центр ВФПО».

Учасниками семінару стали практичні психологи, куратори академічних груп, викладачі, заступники директорів з виховної роботи закладів фахової передвищої освіти.  Основними питаннями для обговорення на заході були такі:

  • особливості організації роботи практичного психолога в умовах дистанційної освіти;
  • цифровий етикет учасників освітнього процесу;
  • інклюзія в дистанційному освітньому процесі;
  • психологічне консультування в умовах дистанційної освіти;
  • диджиталізація психологічного супроводу фахової передвищої освіти.

Фахівці Київського фахового коледжу прикладних наук взяли найактивнішу участь у заході й поділилися зі слухачами своїм досвідом роботи. Соціальний педагог Коледжу Ольга Милокост виступила на семінарі з доповіддю «Інклюзія в дистанційному освітньому процесі: формування навичок взаємодії в інклюзивному професійному просторі». Практичний психолог Коледжу Ганна Непрель презентувала учасникам семінару інформацію на тему «Психологічне благополуччя студентів ЗВО в умовах дистанційного навчання».

Семінар від ДУ «Науково-методичний центр ВФПО»

 

Семінар від ДУ «Науково-методичний центр ВФПО» 

 

Усі учасники зустрічі отримали багато корисної інформації, відшукали певні цікавинки та лайфхаки для подальшої роботи, узагальнили  свої напрацювання за період дистанційного навчання.

Більше інформації про подію за посиланнями:

https://www.facebook.com/groups/272511736428871/permalink/1588477098165655/

https://www.youtube.com/watch?v=93VfmyNvjEQ&feature=youtu.be

 

Коментарі:

Залишити коментар