Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 22-11-2021, 16:05

Засідання Адміністративної ради

22 листопада 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

Розпочали засідання з обговорення програми Всеукраїнського тижня професійної освіти, організаційних аспектів відновлення очного освітнього процесу та результатів перевірки відвідуваності Коледжу в перший день очного навчання. Далі на порядку денному були питання щодо  проведення інструктажів з охорони праці та безпеки життєдіяльності, організації чергової Педагогічної ради Коледжу, відкриття циклу Днів гостинності та формування загального плану профорієнтаційної роботи Коледжу.

Під час наради розглянули також план заходів та етапи підготовки до найближчих міжнародних та всеукраїнських пам’ятних дат, зокрема до Всеукраїнської акції  «16 днів проти насильства», Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, Міжнародного дня інвалідів, Міжнародного дня волонтера та Міжнародного дня боротьби з корупцією

На робочій зустрічі було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань. 

Засідання Адміністративної ради

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар