Конференція молодих вчених та студентів

Автор: admin від 16-11-2021, 09:00

Конференція молодих вчених та студентів

17 листопада 2021 року завідувачка кафедри технологій фешн-бізнесу Юлія Ващенко та студентка групи БКЛм-20 Савенок Олександра взяли участь у IV Міжнародній науково-практичній  інтернет-конференції молодих вчених та студентів «Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості» .

Організатором конференції був Хмельницький національний  університет за сприяння Міністерства освіти і науки України. Основними напрямами роботи конференції стали такі: індустрія моди та технології легкої промисловості, прогресивні хімічні та електрохімічні технології, інноваційні технології для харчової промисловості, дизайн, інтеграція освіти і виробництва.

Конференція молодих вчених та студентів

 На конференції студентка Коледжу Олександра Савенок  представила тези доповіді на тему «Розробка текстильних ігор для дітей з обмеженими можливостями». Наукове дослідження здійснювалося під керівництвом Юлії Ващенко, співавтором тез була також голова циклової комісії дизайну Марія Івасенко. Матеріали доповіді опубліковано в збірнику конференції.

 

Конференція молодих вчених та студентів

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар