Вебінар для студентів

Автор: admin від 16-11-2021, 17:46

Вебінар для студентів

16 листопада 2021 року студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у вебінарі «Співбесіда за допомогою сучасних вебтехнологій. Що важливо знати» від Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості.

Зустріч організувала відповідальний секретар приймальної комісії Коледжу Вікторія Коваль. Учасниками заходу стали студенти І та ІІ курсів, завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол та викладачі Коледжу. Головним спікером була завідувачка сектору профорієнтації Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості Ірина Сафонова. У цікавій і доступній формі учасникам зустрічі було презентовано інформацію про основні види співбесід, етапи співбесід, підготовку короткої презентації про себе (Elevator Speech), особливості проходження телефонного інтерв’ю та онлайн-співбесіди. Наприкінці зустрічі доповідачка відповіла на запитання учасників вебінару і дала цінні рекомендації та лайфхаки для успішної співбесіди. 

Вебінар для студентів

 

Вебінар для студентів

 

Вебінар для студентів

  

Захід пройшов дуже змістовно, студенти отримали багато корисної інформації,  яка стане у пригоді під час працевлаштування, допоможе  подолати всі етапи пошуку бажаної вакансії без стресу.

Вебінар для студентів

 

Вебінар для студентів

 

Коментарі:

Залишити коментар