Молодь Коледжу поглиблює знання на онлайн-платформах

Автор: admin від 12-11-2021, 17:00

Молодь Коледжу поглиблює знання на онлайн-платформах

Студенти Київського фахового коледжу прикладних наук з відділення бізнесу успішно опановують онлайн-курси на сучасних освітніх платформах.

Сучасні тенденції світового розвитку ставлять жорсткі вимоги до майбутніх фахівців, які повинні вміти постійно вчитися, розвиватися й удосконалюватися, вчасно реагувати на реалії в суспільстві, використовувати нові технології. Викладачі Київського фахового коледжу прикладних наук, враховуючи такі вимоги сьогодення, активно залучають студентську спільноту до поглиблення знань за допомогою сучасних сервісів та платформ для дистанційного навчання. Так, студенти групи ОБ-20 в рамках вивчення дисципліни «Оподаткування» пройшли  навчання на платформі Educational Era  і опанували курс «Окей, ґуґл: як стати підприємцем?». Під час навчання студенти дізналися, як перетворити улюблене заняття та справжній бізнес, отримали корисну інформацію про етапи реалізації своєї ідеї, маркетингові стратегії, презентацію продукту, пошук партнерів та юридичні аспекти створення власного бізнесу.

Курс став чудовим доповненням до програми навчальної дисципліни, стимулював студентів і далі розвиватися в цьому напрямі та використовувати для саморозвитку увесь арсенал освітніх онлайн-платформ. 

     

Коментарі:

Залишити коментар