Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 15-11-2021, 12:53

Засідання Адміністративної ради

15 листопада 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

Розпочали засідання з обговорення перебігу дистанційного навчання в Коледжі, статистичної інформації щодо кількості вакцинованих співробітників, процедури, результатів і наслідків відсторонення невакцинованих працівників від роботи, можливих термінів відновлення очного освітнього процесу.

Далі на порядку денному була інформація про відкриття спеціальності «Соціальна робота» (освітньо-професійна програма «Комунікативний супровід осіб з порушеннями слуху»). Учасники наради обговорили такі питання: стан підготовки документації, зауваження органів ліцензування та можливості доопрацювання відповідних документів згідно з вимогами законодавства,  вимоги до архітектурної доступності закладу освіти.  

 Під час засідання вирішували питання щодо організації та проведення Міжнародного дня студента в Коледжі, чергової Педагогічної ради Коледжу та відбіркового туру Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР-2022».

На робочій зустрічі було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

 

Засідання Адміністративної ради

 

 

Коментарі:

Залишити коментар