Перемога в конкурсі «Улюблений online викладач»

Автор: admin від 11-11-2021, 10:46

Перемога в конкурсі «Улюблений  onlineвикладач»

Викладачка Київського фахового коледжу прикладних наук ЦК бізнесу та управління Олена Юрченко стала переможницею в конкурсі  «Улюблений  onlineвикладач» від редакції газети «Все про бухгалтерський облік».  

Понад 20 років редакція газети «Все про бухгалтерський облік» співпрацює із закладами вищої освіти України, які готують спеціалістів економічного напряму. Діяльність редакції зорієнтована на розвиток професійних умінь і навичок студентської молоді, самовдосконалення та підвищення професійної майстерності викладачів.   З цією метою редакція газети часто організовує різноманітні конкурси, ігри, тести та змагання. Одним із таких заходів став конкурс «Улюблений online викладач». Конкурс спрямований на висвітлення професійних досягнень викладачів ЗВО та визначення рівня їхньої популярності серед молоді.  У заході брали участь студенти будь-якої спеціальності, які шляхом інтерактивного голосування за претендентів визначали улюбленого викладача. Так, за результатами голосування студентської молоді, викладачка Коледжу Олена Юрченко стала улюбленим викладачем 2021 року. Окрім студентського визнання, Олена Юрченко отримала від організаторів конкурсу Грамоту та Зірку «Улюблений викладач 2021».

Щиро вітаємо пані Олену з чудовими результатами! Бажаємо натхнення, сили й наснаги для підкорення нових педагогічних вершин! 

Перемога в конкурсі «Улюблений  online викладач»

 

Коментарі:

Залишити коментар