31.05.14 День б-би з тютюнопалінням

Автор: admin від 3-06-2014, 12:32

31 травня – Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням.

У ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» були проведені наступні заходи, приурочені до цієї дати.

1. Конкурс відеороликів під девізом «Геть тютюнопаління! Ми – здорове покоління!». Переможцем  конкурсу стала група Вк-68. 

(Відповідальна – Ткаченко І.П.)

2. Анонімне анкетування, у якому взяли участь 321 студент із 19 навчальних груп коледжу. Результати анкетування були оприлюднені 30 травня 2014 року.

(Відповідальні: Лях Н.С., Кошлань О.В.)

3. Навчально-виховний захід «Суд над тютюнопалінням», що відбувся 30 травня 2014 року в актові залі коледжу за участі студентів груп Б-84 та Б-85 економічного відділення.

(Відповідальна  – Ткаченко І.П.)

4. Акція «Обміняй цигарку на цукерку».

(Відповідальна  –  Шуманчук-Честних О.В.)

Заходи відбулися за сприяння профспілки студентів.

 

Акцію «Обміняй цигарку на цукерку» провели і в гуртожитку ДВНЗ «ККЛП» з ініціативи Ради гуртожитку.

Задум зацікавив багатьох. Були оформлені дві корзини: одна, з цукерками, красиво здекорована; інша – для цигарок, не дуже приваблива. Настінний плакат та інформація Всесвітньої організації охорони здоров’я привертали увагу студентів. Молодь обмінювала цигарки на цукерки. Результатом акції стало зо три десятки обміняних цигарок та майже порожня корзина з-під цукерок.

Хочеться вірити, що студенти замисляться, чи варто палити, чи додає їм нікотин здоров’я і чи здоровими народяться їхні майбутні діти… І чи не краще проводити свій вільний час на природі, у походах, спортзалах, а не в завісі цигаркового диму з пляшкою алкогольного напою в руці?..

 

 

Коментарі:

Залишити коментар