Виставка «Інноватика в сучасній освіті»

Автор: admin від 22-10-2021, 19:32

Виставка «Інноватика в сучасній освіті»

20-22 жовтня 2021 року студенти Київського фахового коледжу прикладних наук освітньої програми «Виставковий бізнес» взяли участь в організації та проведенні Тринадцятої міжнародної виставки  «Інноватика в сучасній освіті».

 Захід відбувався в Київському Палаці Спорту. Організаторами виставки була компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Студентів-менеджерів Коледжу, які вже здобули чималий досвід роботи на виставках Міжнародного виставкового центру та показали високий рівень фахової підготовки, було залучено до організації та проведення цієї події. Студенти працювали у відділі реєстрації відвідувачів, надавали консультаційні послуги учасникам виставки, слідкували за дотриманням рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів на період дії адаптивного карантину.

Участь у наймасштабнішому професійному заході в освітньому середовищі нашої країни став новим досвідом для студентської спільноти. Вони поглибили знання про організацію презентацій сучасних комплексних педагогічних інновацій і рішень, познайомилися з провідними  виробниками і постачальниками сучасних засобів навчання, розширили коло потенційних роботодавців.

Виставка «Інноватика в сучасній освіті»

 

 

Коментарі:

Залишити коментар