Студентська наукова конференція

Автор: admin від 21-10-2021, 12:56

Студентська наукова конференція

21 жовтня 2021 року студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук  Анна Гвоздинська та Маргарита Тішанська під керівництвом викладачки Олени Юрченко взяли участь у VІІ Міжнародній студентській науковій конференції «Облік, аналіз і контроль в системі управління суб’єктами економіки».

Традиційну конференцію провела кафедра обліку та аналізу Національногоуніверситету «Львівська політехніка». Захід відбувався в режимі онлайн з використанням платформи Microsoft Teams.

Організатори конференції:Національний університет «Львівська політехніка», Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), Гірничо-металургійна академія (Польща), Вища школа фінансів і права в м. Бяльсько-Бяла (Польща), Господарська академія ім. Д.А. Ценова (Болгарія), Молдавська економічна академія (Молдова), Білоруський державний економічний університет (Білорусія).

У програмі конференції було обговорення актуальної тематики за напрямами: актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку; проблеми та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні; проблеми розвитку економічного аналізу та його застосування у прийнятті управлінських рішень на практиці; шляхи реформування внутрішнього та зовнішнього контролю у контексті подолання економічних проблем підприємств; проблеми та перспективи використання інформаційних систем і технологій в обліку, аналізі та аудиті. До участі в конференції приєдналося понад 60 закладів вищої та фахової передвищої освіти, а до  організаційного комітету надійшло 126 тез доповідей.

Студентки нашого Коледжу з групи ОБ-19 Анна Гвоздинська та Маргарита Тішанська представили на конференції доповіді на такі теми: «Технологія блокчейн у бухгалтерському обліку», «Хмарні технології в обліку: реалії сьогодення». За рішенням компетентного журі Анна Гвоздинська виборола ІІІ місце і отримала Диплом ІІІ ступеня, а Тішанська Маргарита отримала особливу відзнаку в номінації «За оригінальність доповіді».

Студентська наукова конференція

 

Студентська наукова конференція

 

Коментарі:

Залишити коментар