Онлайн-курс від МОН України

Автор: admin від 19-10-2021, 12:09

Онлайн-курс від МОН України

19 жовтня 2021 року викладачі Київського фахового коледжу прикладних наук Марія Івасенко та Олена Юрченко успішно завершили навчання на курсі «Цифрові інструменти GOOGLE  для закладів вищої і передвищої освіти».

Онлайн-курс було організовано Міністерством освіти і науки України за підтримки Google Україна. Навчання проходило  з  4 по 18 жовтня 2021 року і включало п’ять модулів, які складалися з відеолекцій, практичних завдань і  підсумкового тесту.

Основною метою курсу було розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу. Тренерами  курсу були фахівці Академії цифрового розвитку, які протягом терміну навчання консультували і допомагали  слухачам.

Упродовж навчання слухачі опрацювали найновіші додатки Google, які можна використати в навчальному та дослідному процесі, ефективні методи взаємодії між учасниками освітнього процесу та способи організації дистанційного навчання за допомогою цифрових інструментів Google, алгоритм роботи за допомогою комп’ютера і мобільного пристрою.

За підсумками курсу учасники отримали сертифікат про успішне завершення навчання в кількості 15 годин (0,5 кредити ECTS).

Онлайн-курс від МОН України

 

Онлайн-курс від МОН України

  

Коментарі:

Залишити коментар