DESIGN MEETS

Автор: admin від 18-10-2021, 20:18

DESIGN MEETS

18 жовтня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук в рамках нового сезону DESIGN MEETS відбулася  онлайн-зустріч з Аліною Бенескул – дизайнеркою брендів панчішно-шкарпеткової категорії  ТМ «Легка Хода», ТМ  DUNA, ACCENT.

Учасниками заходу стали студенти-дизайнери різних курсів і викладачі з відділень дизайну та технологій. На онлайн-зустрічі обговорили таку тему: «Дизайн шкарпеток: перспективи професії». 

Аліна Бенескул розповіла учасникам заходу про власний шлях професійного становлення, розвиток професійних компетенцій, труднощі та кризи, перші успіхи та досягнення в професійній діяльності. Спікерка ознайомила учасників онлайн-конференції з популярними моделями панчішно-шкарпеткових виробів, технологією виробництва та основним обладнанням галузі. Багато уваги було приділено сировинним питанням, а саме – виробництву  пряжі в Україні та співпраці в цьому напрямі з Узбекистаном, Польщею та Туреччиною. Особливо цікавим моментом для студентів став опис повного циклу запуску власного бренду та програм, які необхідно опанувати для успішної  реалізації в сфері панчішно-шкарпеткової продукції.

DESIGN MEETS

 

Студенти Коледжу та модератор заходу Марія Івасенко активно ставили питання та взаємодіяли з дизайнеркою, що сприяло кращому засвоєнню нової інформації. Наприкінці зустрічі Марія Івасенко та Аліна Бенескул дали студентам-дизайнерам четвертого курсу завдання розробити дизайн панчішно-шкарпеткового виробу, який планується презентувати фахівцям ТМ «Легка Хода» для подальшого впровадження у виробництво.  

 

DESIGN MEETS

   

Онлайн-зустріч пройшла дуже продуктивно, учасники отримали багато корисної інформації, цінні практичні кейси, які вони зможуть використати у своїй професійній діяльності.

 

DESIGN MEETS

   

DESIGN MEETS

 

  

 

Коментарі:

Залишити коментар