Відбір проєктів на грант Київського міського голови

Автор: admin від 11-10-2021, 12:09

Відбір проєктів на грант Київського міського голови

Директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька в складі членів конкурсної комісії взяла участь у публічному захисті проєктів  учасників загальноміського конкурсу на отримання грантів  Київського міського голови у галузі освіти.

Конкурс на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти за напрямами «Заклад з ідеєю» та «Новий освітній простір»  проводиться щорічно на виконання міської комплексної цільової програми «Освіта Києва. 2019-2023 роки», затвердженої рішенням Київської міської ради від 18 грудня 2018 року № 467/6518,  а також розпорядження Київського міського голови від 13 травня 2019 року № 389.

 

 

Склад комісії з визначення переможців щорічного загальноміського конкурсу на отримання грантів  Київського міського голови у галузі освіти у 2021 році було затверджено наказом Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 126 від 17 серпня 2021 року. До складу комісії згідно з наказом увійшла директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька.

Відбір проєктів на грант Київського міського голови 

 

Упродовж 4 та 5 жовтня  2021 рокуконкурсна комісія, яка складалася з представників Департаменту освіти і науки, державних та приватних закладів освіти, громадських організацій міста Києва, під головуванням  заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентина Мондриївського  розглядала презентації проєктів і спілкувалася з авторами. Протягом цього періоду було опрацьовано 64 заявки від 53 учасників.З них: 13 садочків, 27 закладів загальної середньої освіти, 8 закладів позашкільної та 5 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Києва.

Підсумкове засідання конкурсної комісії, на якому було затверджено список переможців, відбулося 8 жовтня 2021 року.

Відбір проєктів на грант Київського міського голови 

 

Переможцями конкурсу на отримання грантів Київського міського голови-2021 за напрямом «Заклад з ідеєю» стали:

  • ЗДО №255, проєкт «Зміцнене здоров’я – дітям!»;
  • Гімназія №34 «Либідь» ім. Віктора Максименка, проєкт «“БіоЛабSpace_34“ - модернізація освітнього середовища кабінету біології»;
  • Будинок дітей та юнацтва «Вітряні гори», проєкт «Щасливе дитинство у творчості»;
  • Вище професійне училище №33, проєкт «Publish center – простір для втілення ідей».

За напрямом «Новий освітній простір» перемогу здобули:

  • ЗДО №307, проєкт «DIGITAL садок»;
  • Ліцей інформаційних технологій №79, проєкт «Центр дистанційної освіти Ліцею інформаційних технологій №79»;
  • Центр творчості дітей та юнацтва «Шевченківець», проєкт «Діджитал-кластер “Віста“»;
  • Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, проєкт «Нова генерація січових Стрільців».

Більш детальна інформація за посиланням: https://don.kyivcity.gov.ua/content/granty-2021.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар