Онлайн-естафета єдності

Автор: admin від 12-10-2021, 21:34

Онлайн-естафета єдності

12 жовтня 2021 року Київський фаховий коледж прикладних наук долучився до онлайн-естафети єдності до Дня Українського козацтва (свято Покрови) та Дня захисників України «Ми – нащадки козацької слави».

Захід було організовано Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» з метою популяризації та збереження культурної спадщини України, вшанування захисників України, які полягли в боротьбі за захист незалежності та територіальної цілісності України, виховання шанобливого ставлення до державних свят.

Онлайн-естафета єдності

 

Онлайн-естафета єдності 

 

Подія відбувалася протягом двох днів - 11-12 жовтня. Учасниками стали близько 160 закладів фахової передвищої освіти з різних куточків України, які презентували унікальні творчі номери. Коледж на заході представили студенти І курсу з груп ОБ-2-21 та ОБ-1-21: Алєксєєва Олександра, Гомонай Іван, Микитюк Вероніка, Грабован Дар’я. Студенти декламували авторський вірш «Ми - нащадки козацького роду». Організаторами виступу були куратори академічних груп - Бондар Юлія та Яцола Наталія.

Естафета стала справжнім святом молодих талантів, які прагнуть зберегти історичну пам’ять, національні цінності та національно-мистецькі традиції українського народу. 

Коментарі:

Залишити коментар