EXPO SHOES 2021

Автор: admin від 8-10-2021, 22:21

EXPO SHOES 2021

5-8 жовтня 2021 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 31 Міжнародній  спеціалізованій виставці  взуття та аксесуарів EXPO SHOES 2021, яка проходила в Міжнародному виставковому центрі.

Подія об’єднала на своєму майданчику виробників з України, Польщі, Італії, Туреччини та Бразилії. Сегмент експонентів на виставці складали виробники взуття всіх напрямів, а експозиція була  розділена за тематичними відділами: взуття, аксесуари та інша супутня продукція, спеціалізована преса.

EXPO SHOES 2021 

 

Київський фаховий коледж прикладних наук традиційно представив на виставці свій стенд з найкращими зразками взуття і аксесуарів студентського виробництва, а також профорієнтаційними рекламними матеріалами. Презентували Коледж студенти освітньо-професійної програми «Виставковий бізнес» з груп МВК-20, МВ-19, МВ-18 під керівництвом викладачів і майстрів виробничого навчання. Професійна студентська команда в рамках співпраці Коледжу і Київського міжнародного контрактового ярмарку вже котрий сезон поспіль була залучена до організаційної роботи на виставці. Студенти з групи М-18 працювали у відділі реєстрації учасників, консультували відвідувачів та слідкували за дотриманням карантинних вимог.

EXPO SHOES 2021

 

EXPO SHOES 2021

 

EXPO SHOES 2021 

 

Масштабну виставкову подію відвідали адміністрація, викладачі, майстри виробничого навчання та збірні групи студентів Коледжу. Майбутні фахівці поглибили фахові знання з менеджменту, маркетингу, реклами та товарознавства,  ознайомилися з останніми трендами у виробництві взуття та аксесуарів, організації бізнес-заходів, а також побачили в дії ефективні маркетингові стратегії.

EXPO SHOES 2021 

Виставковий простір став також місцем для безпосереднього навчального процесу. Для груп МВ-19 та МО-19 було організовано відкриту лекцію Оксани Дармастук - директорки Міжнародних спеціалізованих виставок LEATHER AND SHOES та EXPO SHOES, викладачки Київського фахового коледжу прикладних наук.   

Відвідування виставки принесло студентам Коледжу цінні знання, урізноманітнило освітній процес та сприяло поєднанню теоретичних знань з практичним досвідом. 

EXPO SHOES 2021

 

EXPO SHOES 2021

Коментарі:

Залишити коментар