Екскурсія на виставки

Автор: admin від 30-09-2021, 10:04

Екскурсія на виставки

З0 вересня 2021 студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук у супроводі керівника відділення Анни Сокол, кураторів груп Юлії  Бондар, Вікторії Прими та Оксани Міх  відвідали дві міжнародні виставки, які проходять в Міжнародному виставковому центрі.

Екскурсія на виставки

 

Екскурсія на виставки 

Учасниками екскурсії стали студенти першого та другого курсів з груп Об-2-21, МВК-20, МО-20. Спершу екскурсанти побували на Design Living Tendency – найбільшій в Україні торговельній виставці новітніх тенденцій в інтер’єрі, що представляє меблі, світло, декор, домашній текстиль і декор вікон. Під час виставки студенти ознайомилися з новими колекціями меблів для дому та офісу, новинками в освітленні і декоруванні вікон. Особливо цікавою для молоді виявилася  ділянка інтер’єрного декору, де було представлено сувеніри,  аромапродукцію,  картини, посуд, прикраси і флористичну продукцію.

 

Екскурсія на виставки

  

Екскурсія на виставки 

Цього дня студенти також відвідали виставку досягнень ресторанно-готельного бізнесу FoReCh, яка вже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Молодь побувала на презентаціях новітнього обладнання, технологій, послуг і рішень, ознайомилася з різними аспектами розвитку галузі HoReCa в Україні та світі.

 

Екскурсія на виставки 

Обидві виставки стали корисним і цінним досвідом для студентів. Кожна з них відкрила майбутнім менеджерам і бізнесменам нові тренди в управлінні бізнесом, продемонструвала можливості B2B-заходу для розвитку бізнесу та просування власного бренду, ознайомила з лідерами ринку, допомогла розібратися з основами ведення переговорів та пошуку ділових контактів.

 

Екскурсія на виставки 

Завдяки сталому партнерству Коледжу та організатора виставок - Київського міжнародного  контрактового ярмарку, плідній співпраці в напрямі підготовки студентів спеціальності 073 Менеджмент, на виставці традиційно працювали студенти старших курсів освітньої програми «Виставковий бізнес», які  консультували відвідувачів та реєстрували учасників виставки.

 

Екскурсія на виставки 

Виставковий простір вкотре став чудовою локацією для підвищення рівня професійних знань, вивчення креативних бізнесових ідей, поглиблення знань про  маркетингові стратегії, рітейл, PR-технології та теорію комунікації.

  

Екскурсія на виставки 

 

Коментарі:

Залишити коментар