Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 27-09-2021, 09:53

Засідання Адміністративної ради

27 вересня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання Адміністративної ради.

Під час робочої зустрічі обговорили результати відзначення Міжнародного тижня глухих, ХХ з’їзд Українського товариства глухих і новий склад Центрального правління УТОГ, лист МОН України про «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти під час «жовтого» рівня  епідемічної небезпеки», результати перших тижнів роботи в дистанційному режимі. Також учасники наради вирішували питання щодо організації практики студентів та участі спільноти Коледжу у виставках Design Living Tendency та EXPO SHOES.

На засіданні директорка Коледжу Ганна Щуцька анонсувала робочу зустріч з польськими колегами Wyzsza Szkola Humanitas, розповіла про проєкт «Будуй кар’єру в Україні» та запропонувала долучитися до онлайн-зустрічі з Вілмою Елізою Фуентес «Надання освітніх послуг студентам під час пандемії: досвід коледжу Санта Фе», яка пройде 29 вересня в рамках цього проєкту.

За результатами наради було визначено пріоритетні напрями роботи колективу на поточний тиждень. Усі керівники структурних підрозділів Коледжу отримали відповідні доручення та приступили до виконання.

  

Засідання Адміністративної ради

 

Коментарі:

Залишити коментар