Екскурсія на підприємство Jenadine

Автор: admin від 28-09-2021, 08:43

Екскурсія на підприємство Jenadine

28 вересня 2021 року студенти відділення дизайну Київського фахового коледжу прикладних наук під керівництвом голови ЦК Дизайну, викладача спецдисциплін Марії Івасенко відвідали трикотажну мануфактуру Jenadine.

Jenadin - український виробник унікальних безшовних виробів з високоякісної пряжі. Усі вироби в'яжуть на сучасному німецькому обладнанні STOLL, а процес створення одягу настільки інноваційний і складний, що виготовлені вироби прирівнюються до одягу ручної роботи.

Екскурсія на підприємство Jenadine 

Студенти Коледжу груп  Д-2-18, ДО-1-19, ЛПШ-20 відвідали підприємство в рамках вивчення навчальних дисциплін «Технології трикотажних виробів» та «Інновації в дизайні». На підприємстві екскурсантам  продемонстрували особливості виготовлення трикотажних виробів з використанням новітніх технологій. Під час екскурсії відбулися переговори з керівництвом мануфактури щодо проходження практики студентів на базі підприємства, які завершилися домовленістю про співпрацю. 

Екскурсія на підприємство Jenadine  

Екскурсія сприяла поглибленню знань студентів про натуральні матеріали преміум-сегменту, сучасні технології, стандарти та технологічні вимоги до виробів, особливості створення ескізів для моделей з таких матеріалів. 

Екскурсія на підприємство Jenadine

 

Коментарі:

Залишити коментар