Тренінг «Бізнес у сфері креативних індустрій»

Автор: admin від 22-09-2021, 11:33

Тренінг «Бізнес у сфері креативних індустрій»

20-22 вересня 2021 року голова ЦК Дизайну Київського фахового коледжу прикладних наук Марія Івасенко взяла участь у тренінгу «Бізнес у сфері креативних індустрій»,  який проходив у рамках грантової програми  CREATIVE ENTERPRISE від House of Europe.

Creative Enterprise Ukraine – міжнародна навчальна програма для творчих людей. До участі в унікальному тренінгу були запрошені творчі особистості, які вже мають власний бізнес у сфері креативних індустрій, а також ті, хто має поки тільки ідею і прагне розвиватися в цьому напрямі. Учасниками програми стали спеціалісти абсолютно різних секторів, а саме: композитори, режисери, журналісти,  дизайнери,  письменники тощо.

Тренінг «Бізнес у сфері креативних індустрій»  

 

Навчання проходило за методологією, розробленою спеціально для підприємців з креативних індустрій британською агенцією з інновацій Nesta. Під час тренінгу команда фасилітаторів Creative Enterprise Ukraine допомогла учасникам розібратися з фінансовими показниками власного бізнесу, оцінити  потенціал розвитку  креативного підприємства, скласти стратегію розвитку та прописати бізнес-модель. Цікавинкою заходу було персональне спілкування з бізнес-експертами,  які давали відповіді на найбільш суперечливі та проблемні питання учасників.

Тренінг «Бізнес у сфері креативних індустрій»  

 

Отримані знання й практичний досвід Марія Івасенко впроваджуватиме в освітній процес Київського фахового коледжу прикладних наук, зокрема в програми таких навчальних дисциплін: «Fashion-бізнес», «Індустрія моди в контексті культури», «Event-технології», «PR-менеджмент».

 

З грантовими програмами від House of Europe можна ознайомитись за посиланням: https://houseofeurope.org.ua/grant/individual-project-grants

Коментарі:

Залишити коментар