Kyiv Fashion 2021

Автор: admin від 9-09-2021, 14:48

Kyiv Fashion 2021

 7-9 вересня 2021 року Київський фаховий коледж прикладних наук став учасником головної події модної індустрії України – 41 Міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion 2021.

Kyiv Fashion 2021 

Щороку Kyiv Fashion об’єднує на своєму майданчику величезну кількість професіоналів модної індустрії, які займаються виробництвом та реалізацією одягу, тканин, фурнітури, швейного обладнання  або здійснюють освітню підготовку фахівців галузі. Організатори виставки щоразу готують насичену бізнесову та розважальну програму для представників галузевих підприємств, навчальних закладів та експертів, яка розкриває найважливіші питання галузі та популяризує українських виробників. Цього року бізнес-програма Kyiv Fashion розпочалася з UKRLEGPROM БІЗНЕС-ФОРУМ: «Україна-30: Мода і Виробництво» від незмінного партнера і  учасника Kyiv Fashion - Асоціації «Укрлегпром».

 

Kyiv Fashion 2021  

 

Kyiv Fashion 2021  

Київський фаховий коледж прикладних наук  традиційно взяв найактивнішу участь у фестивалі Kyiv Fashion та безпосередньо в самому  Форумі. На урочистій частині відкриття Форуму учасників привітали  директорка Міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion  Яна Чернявська та президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт. До привітань приєдналася й очільниця Коледжу Ганна Щуцька, яка на знак поваги і вдячності за плідну співпрацю вручила Яні Чернявській ювілейне видання альбому колекцій випускників-дизайнерів.

 

Kyiv Fashion 2021  

Далі у програмі Форуму був модний показ-калейдоскоп за участю студентів нашого Коледжу та юних моделей від Асоціації дитячої моди. До уваги гостей наш заклад освіти представив 2 колекції студенток-дизайнерок  ІІІ і ІV курсів: «Український початок» (автор Луференко Олександра) та «Українська спадщина» (автор Василенко Крістіна).  Показ пройшов на високому професійному рівні і продемонстрував зацікавленість молодих дизайнерок невичерпною скарбницею національних традицій, прагнення використати ці мотиви в сучасній інтерпретації.

 

Kyiv Fashion 2021

 

Kyiv Fashion 2021  

Бізнесова частина Форуму  була присвячена обговоренню найактуальніших питань щодо експорту національних брендів, зростання продажів на внутрішньому ринку, цифрових споживчих  трендів у виробництві тощо. У лекторії виставки були присутні адміністрація, викладачі та студенти Коледжу. Особливе зацікавлення у студентів та їхніх наставників викликав  виступ директора студії з розробки Instagram-фільтрів FFFACE.ME Дмитра Корнілова на тему «Чек-лист: як просувати бренд одягу в 2021 році». Усі виступи спікерів перекладачі-дактилологи Коледжу Дмитро Іванченко та Юлія Порплік перекладали українською жестовою мовою, що відкрило доступ до цікавої та важливої  інформації усім відвідувачам заходу.

На виставці  Коледж  представив власний стенд з найкращими зразками студентських виробів та актуальною  інформацією про освітні програми. Протягом 3-х днів на стенді проходила насичена програма майстер-класів від студентів і співробітників Коледжу. Так,  під керівництвом майстрів виробничого навчання  Світлани Онищенко та Людмили Хоптинської студенти проводили майстер-класи з виготовлення авторської ляльки та іграшки з текстильних матеріалів, майстер виробничого навчання Наталія Сушко навчала основам Люневільської вишивки (вишивки от кутюр), а керівник авторських курсів Марина Саркісян була організаторкою воркшопів з Петриківського розпису та Каліграфії. Стенд Коледжу привернув увагу  багатьох відвідувачів, які хотіли якомога більше дізнатися про освітній простір закладу освіти та спробувати свої сили у якійсь творчій справі. З усіх питань відвідувачів консультувала професійна команда студентів-менеджерів ІІ та ІІІ курсів. Студенти ІІІ курсу працювали також  у відділі реєстрації, де вони реєстрували учасників і надавали інформаційно-консультаційні послуги.

 

Kyiv Fashion 2021  

Виставковий простір фестивалю під керівництвом викладачів і майстрів виробничого навчання відвідали практично всі студенти І та ІІ курсів. Візитери ознайомилися з актуальними тенденціями і напрямами розвитку в галузі, випробували нове сучасне обладнання, поглибили свої знання про структуру, сучасний стан і динаміку розвитку фешн-індустрії.

 

Kyiv Fashion 2021 

 

Kyiv Fashion 2021 

 

Kyiv Fashion 2021  

Пізнавальна програма виставки, цікаві і стильні  локації, яскраві дизайнерські покази, як завжди, здивували та надихнули відвідувачів та учасників виставки, створили справжнє свято бізнесу і творчості.

Більше деталей можна дізнатися за посиланням: https://ukrlegprom.org/ua/news/svyatkove-vidkryttya-ukrlegprom-biznes-forum-na-kyiv-fashion2021/

 

Коментарі:

Залишити коментар