Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 13-09-2021, 10:12

Засідання Адміністративної ради

13 вересня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

На засіданні обговорили результати перших тижнів освітнього процесу, а саме: участь спільноти Коледжу у фестивалі моди Kyiv Fashion 2021 (програму заходів, відгуки відвідувачів та організаторів виставки, профорієнтаційний потенціал фестивалю), активну екскурсійну програму Коледжу (Бабин Яр, Музей гривні, Національний музей історії України в Другій світовій війні),   процес психологічної діагностики студентів І курсу, відзначення Дня фізичної культури і спорту України. 

Під час наради директорка Коледжу Ганна Щуцька прозвітувала про відрядження в місто Маріуполь на Симпозіум випускників Програми адміністраторів коледжів Державного департаменту США, окреслила основні напрями роботи та результати Симпозіуму.    

Особливу увагу на засіданні було приділено плануванню Міжнародного дня глухих. Учасники засідання обговорили внутрішню  та зовнішню програму заходів на тиждень з 20 по 25 вересня, визначили пріоритетні завдання для кожного структурного підрозділу на найближчі тижні.  

Усі учасники наради отримали відповідні доручення, вказівки, рекомендації і приступили до виконання. 

Засідання Адміністративної ради

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар