Зустріч з фахівцями компанії Miraton

Автор: admin від 9-09-2021, 15:14

Зустріч з фахівцями компанії Miraton 

9 вересня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулася зустріч студентів з представниками компанії  Miraton  -  мережі мультибрендових магазинів взуття, аксесуарів і біжутерії. 

Взуттєва мережа Miraton налічує  16 мультибрендових магазинів  у  п’яти найбільших містах України. Асортимент магазинів складається з виробів від відомих італійських, американських і австралійських брендів, а також з моделей   власного бренду дизайн-бюро Miraton, який представляє ультрамодну продукцію високої якості. Бренд Miraton завжди слідкує за світовими модними трендами, співпрацює з дизайнерами провідних світових агентств, активно залучає до роботи  талановитих і креативних фахівців з України. З метою пошуку потенційних працівників, налагодження співпраці компанії  і  Коледжу  в напрямі працевлаштування студентів представники Miraton завітали до нашого  закладу освіти. Захід організувала керівниця відділу дуальної освіти та кар'єрного зростання Олена Вуштей. Перед зустріччю зі студентами фахівці Miraton здійснили екскурсію Коледжем, оглянули аудиторний фонд, цехи та матеріально-технічну базу.

Після екскурсії в актовій залі Коледжу відбулася зустріч представників компанії зі студентами відділень технологій і дизайну. Спеціалісти компанії розповіли про  багаторічну історію  розвитку бренду Miraton, виробничі потужності, стратегію розвитку та кадрову політику компанії, а також наголосили на зацікавленості підприємства в поповненні складу співробітників молодими і прогресивними фахівцями.

Ділова зустріч пройшла плідно й конструктивно, в атмосфері взаємного зацікавлення майбутньою співпрацею.

Зустріч з фахівцями компанії Miraton

 

Коментарі:

Залишити коментар