Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 1-09-2021, 17:16

Педагогічна рада Коледжу

1 вересня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося перше засідання Педагогічної ради 2021-2022 навчального року.

Розпочали засідання із затвердження складу Педагогічної ради Коледжу та виборів секретаря. За рішенням колективу до складу Педагогічної ради було включено 98 співробітників і 9 студентів Коледжу. Секретарем Педагогічної ради було обрано викладача-методиста, керівника відділення бізнесу Анну Сокол.

Наступним розглянули питання про організацію освітнього процесу в Коледжі з вересня 2021 року. З інформацією виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка нагадала колективу зміст основних нормативних документів, які регламентують роботу Коледжу, ознайомила з напрацюваннями з цього питання робочої групи Коледжу, представила учасникам Педагогічної ради  Проєкт наказу про організацію освітнього процесу на 2021-2022 навчальний рік відповідно до епідеміологічної ситуації в місті Києві.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Далі за порядком денним було питання про затвердження Загального плану роботи Коледжу на 2021-2022 навчальний рік. До слова запросили завідувачку навчально-методичного кабінету Людмилу Бойченко, яка представила оновлений план роботи Коледжу та надала коментар щодо організації роботи на 2021-2022 навчальний рік за такими пунктами: освітній та виховний процес, вступна  кампанія, практична підготовка та працевлаштування, робота бібліотеки, адміністративно-господарська  робота  в Коледжі,  забезпечення якості освіти, антикорупційна  програма. Доповідачка також  висвітлила питання про переоформлення нормативних документів, які регламентують роботу структурних підрозділів Коледжу відповідно до затвердженої Структури Коледжу від 30.08.2021, подала на затвердження перелік Положень Київського фахового коледжу прикладних наук, які регламентують статутну діяльність закладу освіти.

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Завершилося засідання Педагогічної ради Коледжу інформацією завідувачок відділень Анни Сокол, Наталії Прокопенко, Наталії Давиденко про переведення студентів з контрактної форми здобуття освіти на вакантні місця регіонального замовлення.  Завідувачки відділень презентували колективу кандидатури на вакантні місця, надали протоколи засідань академічних груп та     інформацію про успішність студентів.

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів, ухвалив низку рішень щодо Загального плану роботи Київського фахового коледжу прикладних наук та організації освітнього процесу на 2021-2022 навчальний рік. 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар