День знань у Коледжі

Автор: admin від 1-09-2021, 18:31

День знань у Коледжі

1 вересня 2021 року, у День знань, у Київському фаховому коледжі прикладних наук  розпочався освітній процес. 

 

День знань у Коледжі  

 

 Основні урочистості з нагоди початку нового навчального року відбулися в Коледжі  31 серпня, а от 1 вересня спільнота Коледжу вже приступила до занять. Напередодні в Коледжі було реалізовано низку санітарно-епідемічних заходів, організовано опитування студентів і співробітників Коледжу щодо симптомів COVID-19 та контактування з хворими. Задля дотримання соціальної дистанції та уникнення скупченості за кожною академічної групою було закріплено аудиторію до кінця навчального року.

Перші заняття, відповідно до рекомендацій МОН України, були присвячені відзначенню 30-ї річниці Незалежності України. Користуючись тематичними матеріалами від Українського інституту національної пам’яті, викладачі Коледжу організували для студентів цікаву подорож сторінками славетної історії України, обговорили поняття «незалежність», «суверенітет», «територіальна цілісність», згадали подвиги відважних оборонців України.

До уваги першокурсників викладачі також представили цікаву інформацію про майже 100-літню історію існування Коледжу, розповіли про традиції,  філософію та основні здобутки закладу освіти за цей період. Ці матеріали студенти сприйняли із захопленням, адже Коледжу є чим пишатися і що запропонувати  нашій амбітній і талановитій молоді.  

 

День знань у Коледжі

 

День знань у Коледжі 

 

Цікавинкою цього дня стали також групові фотосесії, які відбувалися в аудиторіях і на подвір’ї Коледжу. Тепер кожен зі студентів може глянути на чудові світлини і згадати урочисту й хвилюючу мить, коли для них почався незвіданий і цікавий шлях до пізнання, нових звершень і самостійного життя.

 

День знань у Коледжі

 

День знань у Коледжі

 

День знань у Коледжі 

 

Перше вересня швидко промайнуло, але  нові знання,  яскраві враження і бурхливі емоції назавжди залишаться  в пам’яті і серці кожного!  

 

День знань у Коледжі

 

День знань у Коледжі

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар