Збори трудового колективу Коледжу

Автор: admin від 30-08-2021, 17:44

 

Збори трудового колективу Коледжу

30 серпня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук  відбулися загальні збори трудового колективу.

Розпочали збори з питання про організацію освітнього процесу в Коледжі в 2021-2022 навчальному році. З інформацією виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка підсумувала результати Вступної кампанії 2021 та висловила вдячність усім співробітникам Приймальної комісії, прокоментувала зміни до постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 28 липня 2021 р. (постанова №787), де надаються роз’яснення щодо відвідування закладів освіти здобувачами освіти та проведення в закладах освіти масових заходів за участю здобувачів освіти у разі відсутності у більш як 20 відсотків персоналу закладу освіти повного курсу вакцинації. Доповідачка навела статистичні дані щодо кількості вакцинованих співробітників Коледжу та окреслила алгоритм роботи закладу освіти у випадку переходу столиці в «жовту» чи «помаранчеву» зону. 

Збори трудового колективу Коледжу 

 Наступним питанням було затвердження нової структури Київського фахового коледжу прикладних наук. Ганна Щуцька доповіла, що основні зміни в структурі закладу освіти відбулися в 2018 році, коли було ухвалено Закон України «Про фахову передвищу освіту», а нині триває доопрацювання структури в зв’язку з перейменуванням Коледжу, затвердженням нового Статуту та відкриттям нових освітніх програм. Спікерка озвучила колективу нові назви деяких циклових комісій,  розповіла про зміни в структурі підготовчо-освітнього центру Коледжу, про  відкриття майстерні кутюрної вишивки, дизайн-студії кутюрної вишивки,  майстерні рисунку, лабораторії графічного дизайну та лабораторії текстильного дизайну. 

Збори трудового колективу Коледжу  

Далі на порядку денному було питання щодо розвитку інформатизації Коледжу в 2021-2022 році. Перед учасниками зборів виступив заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань, який ознайомив присутніх зі станом та перспективами розвитку комп’ютерної бази Коледжу, розповів про поточну модернізацію комп’ютерного обладнання та нове програмне забезпечення  для автоматизації освітнього  процесу «Деканат». 

Збори трудового колективу Коледжу  

Продовжилися збори виступом відповідального секретаря Приймальної комісії Коледжу Вікторії Коваль, яка презентувала Звіт про роботу Приймальної комісії Київського фахового коледжу прикладних наук (Вступна кампанія 2021).  Доповідачка надала статистичну інформацію про кількість заяв від вступників на основі базової загальної середньої освіти  та повної загальної середньої освіти, кількість вступників на місця регіонального замовлення та за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб, конкурс заяв на місце регіонального замовлення, контингент студентів Коледжу. 

Збори трудового колективу Коледжу  

 

Збори трудового колективу Коледжу  

Далі перед учасниками зборів виступив очільник Фінансової служби Коледжу Ісмаїл Муртазаєв, який прозвітував про роботу свого підрозділу за перше півріччя 2021 року. 

Збори трудового колективу Коледжу  

Наостанок перед колективом виступив заступник директора з адміністративно-господарської роботи Павло Притченко, який прозвітував про роботу адміністративно-господарської служби за 2020-2021 навчальний рік, зокрема про проведені та поточні ремонтні роботи та оновлення матеріально-технічної бази Коледжу та гуртожитку, а також розповів про підготовку до нового опалювального сезону. 

Збори трудового колективу Коледжу  

Колектив Коледжу взяв до відома інформацію всіх доповідачів, затвердив оновлену структуру Київського фахового коледжу прикладних наук, визнав задовільною роботу Приймальної комісії, Адміністративно-господарської  та Фінансової служб Коледжу.   

 

Коментарі:

Залишити коментар