Вступна кампанія 2021

Автор: admin від 25-08-2021, 07:18

Вступна кампанія 2021

У Київському фаховому коледжі прикладних наук завершилася Вступна кампанія 2021.

Основний період  Вступної кампанії 2021 року  тривав з  29 червня до кінця серпня. Серед особливостей цьогорічної Вступної кампанії відзначимо небувалу кількість заяв від вступників, що зумовило високий конкурс на місця регіонального замовлення і підвищення прохідних балів відповідно. У результаті злагодженої роботи досвідченої команди Коледжу під професійним керівництвом відповідального секретаря Приймальної комісії Вікторії Коваль і   Голови Приймальної комісії, директорки  Коледжу Ганни Щуцької Вступна кампанія 2021 завершилася успішно і виявилася найбільш вдалою за останні роки за всіма показниками.  

Регіональне замовлення 2021 року Коледж виконав у повному обсязі за всіма спеціальностями,  високі показники збереглися і при зарахування на контрактну форму навчання за кошти фізичних або юридичних осіб, а також на заочну форму навчання і бакалаврат. Загалом студентська  родина Коледжу стала більшою на 304 особи, які здобуватимуть у Коледжі фахову передвищу освіту за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра (денна та заочна форма),  вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра (денна та заочна форма).

Вкотре Адміністрація Коледжу висловлює щиру вдячність усім працівникам Приймальної комісії за сумлінну й професійну роботу, вітає з прекрасними результатами Вступної кампанії 2021! 

 

 

 

  

Коментарі:

Залишити коментар