Вступні випробування

Автор: admin від 14-07-2021, 12:54

Вступні випробування

 

14 липня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук розпочалися вступні випробування.

 

Відповідно до обраної спеціальності абітурієнти складають вступні іспити з української мови та  математики, а також проходять  творчий конкурс (рисунок). Напередодні іспитів викладачі Коледжу провели для абітурієнтів консультації, під час яких вступники мали змогу повторити та узагальнити програмовий матеріал, а також дізнатися більше про процедуру та формат проведення випробувань. Іспити у вступників приймають високопрофесійні викладачі Коледжу в такому складі: Галина Марценко, Юлія Бондар (українська мова), Олексій Мазурок, Андрій Сергієнко (математика), Катерина Савіна, Віктор Кравченко (творчий конкурс).

 

Вступні випробування

 

Вступні випробування

 

Вступні випробування

 

Багато років поспіль дружна родина Коледжу поповнюється студентами з порушеннями слуху. Цей рік не став винятком. Здобути освіту в Коледжі виявили бажання 27 абітурієнтів з порушеннями слуху з десяти областей України, які подали заяви на різні спеціальності. На час вступної кампанії для абітурієнтів з порушеннями слуху організовано супровід перекладачів жестової мови, які допомагають розібратися з усіма особливостями вступної кампанії,  створюють комфортні умови для  вступу.

 

Вступні випробування

 

Вступні випробування

 

Привітати абітурієнтів з порушеннями слуху з початком вступних випробувань за доброю традицією завітало керівництво Центрального Правління УТОГ - голова Ірина Чепчина і перший заступник Тетяна Кривко. Вступникам побажали  успіху на іспитах і запевнили, що вони зробили правильний вибір, який стане першим і найбільш важливим кроком на шляху до щасливого майбутнього.

 

Вступні випробування

 

Вступні випробування

 

Коментарі:

Залишити коментар