Коледж і ярмарок благодійності «Кураж»

Автор: admin від 1-07-2021, 15:14

Коледж і ярмарок благодійності «Кураж»

 

Київський фаховий коледж прикладних наук розпочав співпрацю з відомим благодійним проєктом «Кураж».  

 

 «Кураж» -  відомий серед прогресивної і небайдужої  молоді Києва проєкт, який реалізує через Українську біржу благодійності різноманітні благодійні ініціативи, допомагає весело провести вільний час і витратити гроші з користю для інших.

Цього року «Кураж» до кола своїх зацікавлень додав популяризацію  української промисловості, а також став опікуватися проблемами освіти та працевлаштування талановитої молоді України.  Команда «Куражу» та дизайнерка Ксенія Шнайдер запустили  річну колаборацію для підтримки української промисловості та локальних брендів. В рамках цієї програми, усвідомлюючи справжню цінність кадрового потенціалу та важливість якісної освітньої підготовки, дизайнерка та «Кураж» ініціювали  збір коштів на обладнання для Київського фахового коледжу прикладних наук. Приємно відзначити, що фраза «Добро притягує добро» спрацювала в цьому випадку на 100 %. Збір коштів на обладнання триває, але  Коледж уже відчуває реальні благодійні справи від проєкту «Кураж». З ініціативи підприємців-благодійників, які вирішили зберігати свою анонімність, заклад освіти отримав 8 одиниць обладнання для взуттєвого цеху Дослідно-виробничого центру. Справу модернізації та оновлення матеріально-технічної бази Коледжу розпочато!

 

 

 

Коледж і ярмарок благодійності «Кураж»

 

«Кураж» вражає не тільки своїми добрими справами, але й гостинністю та відкритим ставленням до своїх нових знайомих і підопічних. Організатори проєкту надали можливість викладачам  і студентам Коледжу в  якості Друзів Сім’ї безкоштовно відвідувати чергові івент-події. Відтепер молоді фахівці та їхні наставники зможуть частіше бувати на такому стильному, веселому й корисному заході.

 

Коледж і ярмарок благодійності «Кураж»

 

Коледж і ярмарок благодійності «Кураж»

 

Коледж і ярмарок благодійності «Кураж»

 

Спільнота Коледжу щиро дякує організаторам «Куражу»  і благодійникам за підтримку, сподівається на успішне завершення поточних проєктів та на плідну співпрацю в подальшому!

Коментарі:

Залишити коментар