LEATHER AND SHOES 2021

Автор: admin від 20-07-2021, 12:05

LEATHER AND SHOES 2021 

 

20 липня 2021 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 42-й Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіргалантереї, хутра та комплектуючих «Leather and Shoes», яка відбулася у Міжнародному виставкому центрі .

 

 

Учасниками виставки цього разу стали 434 експоненти з України, Німеччини, Туреччини, Італії, Польщі, Молдови, Чехії, Румунії, Португалії, Росії, Великобританії та Словенії. На виставці були представлені колекції чоловічого, жіночого та дитячого взуття, сумки та аксесуари, а  також матеріали, фурнітура й устаткування для виробництва.

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

Традиційно спільнота Коледжу активно долучилася до цієї події. Студенти освітньо-професійної програми Виставковий бізнес, а також випускники Коледжу працювали на різних локаціях виставки, зокрема й на реєстрації та на інформаційно-профорієнтаційному стенді нашого Коледжу, який, як і завжди, був представлений на виставці. Студенти під керівництвом викладача Алли Люлькової надавали професійні консультації відвідувачам, демонстрували найоригінальніші зразки взуття та аксесуарів студентського виробництва, розповідали про особливості освітньої підготовки в Коледжі та  нову освітню програму Технології кутюрної вишивки, презентували ювілейний альбом дизайнерських колекцій випускників Коледжу.

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

LEATHER AND SHOES 2021

 

Грандіозна бізнес-подія, яка збирає найуспішніших  виробників, баєрів, дистриб’юторів,  дизайнерів і менеджерів України, як завжди, принесла колосальну користь молодим фахівцям, дала змогу дізнатися ще більше про специфіку виставкового бізнесу, ознайомитися з вітчизняними і закордонними брендами, побачити в дії ефективні маркетингові стратегії та налагодити ділові контакти, які точно стануть у пригоді після закінчення навчання.

Коментарі:

Залишити коментар