Завершення підготовчих курсів

Автор: admin від 5-07-2021, 12:00

Завершення підготовчих курсів

 

5 липня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося урочисте вручення сертифікатів про закінчення підготовчих курсів до вступу в Коледж.

 

 

Вчорашні дев’ятикласники, а нині вже абітурієнти протягом кількох місяців готувалися до вступу в Коледж на довготривалих на прискорених курсах. Слухачі під пильним наглядом викладачів Коледжу вдосконалювали та поглиблювали свої знання з математики, української мови та рисунку. Наприкінці курсів усі учасники написали підсумкову контрольну роботу з усіх дисциплін і вийшли на фінальний етап підготовчих курсів – вручення сертифікатів про закінчення навчання.  Для урочистого вручення сертифікатів в актовій залі Коледжу зібралися слухачі курсів, їхні батьки, адміністрація Коледжу, викладачі курсів та представники приймальної комісії Коледжу. Заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань разом із очільницею підготовчо-освітнього центру Коледжу Іриною Троценко вручили 85 сертифікатів про успішне закінчення курсів, привітали майбутніх студентів із  закінченням навчання  і побажали успіху на вступних випробуваннях у Коледжі. Викладачі курсів прокоментували роботу  підготовчих груп і поспілкувалися з батьками слухачів, а представники приймальної комісії ще раз нагадали про процедуру вступних випробувань, відповіли на питання батьків і слухачів.

 

Завершення підготовчих курсів

 

Завершення підготовчих курсів

 

Колектив Коледжу й слухачі курсів доклали всіх зусиль, аби досягти максимальних результатів на цьому етапі навчання. Тепер вступникам залишилося зосередитися, використати весь свій потенціал і успішно скласти вступні випробування, чого їм  і бажає вся спільнота Коледжу!

 

Завершення підготовчих курсів

 

Завершення підготовчих курсів

 

Коментарі:

Залишити коментар