Вступна кампанія 2021

Автор: admin від 29-06-2021, 23:55

Вступна кампанія 2021 

29 червня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук стартувала  Вступна кампанія 2021.

Коледж гостинно відчинив свої двері для випускників 9-12 класів і пропонує здобути фахову передвищу освіту за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра за спеціальностями: 182 Технології легкої  промисловості, 071 Облік і оподаткування, 073 Менеджмент,  022 Дизайн.

Вступна кампанія 2021

 

 

Окрім здобуття ступеня фахового молодшого бакалавра, з 2020 року Коледж надає можливість здобути вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра за спеціальністю 182 Технології легкої промисловості (освітньо-професійна програма Технології фешн-бізнесу). Наголошуємо,  що згідно з останніми змінами в стандартах вищої освіти випускники (фахові молодші бакалаври) спеціальності 022 Дизайн та 182 Технології легкої промисловості можуть вступити в Коледж для здобуття  вищої освіти за першим (бакалаврським) ступенем за денною та заочною формами навчання одразу на 3 курс. Всього за 2 роки вони отримають вищу освіту в стінах рідного закладу та дипломи бакалаврів. Наразі відбувається прийом заяв і документів,  здійснюється роз’яснювальна робота зі вступниками.

Вступна кампанія 2021

 

 

Досвідчена команда Коледжу в складі викладачів і перекладачів-дактилологів на чолі з відповідальним секретарем Приймальної комісії  Коледжу Вікторією Коваль надає професійні консультації  і допомагає абітурієнтам і їхнім батькам розібратися з усіма особливостями вступної кампанії 2021, проводить екскурсії локаціями Коледжу, інформує вступників щодо гуртожитку, спортивного комплексу, авторських курсів, психологічної служби, гуртків за інтересами, студентського самоврядування, діяльності Первинної профспілкової організації Київської організації УТОГ, а також низки інших актуальних питань.

 

У Коледжі панує доброзичлива й піднесена атмосфера, адміністрація та працівники Приймальної комісії докладають усіх зусиль, щоб Вступна кампанія 2021 була відкритою, прозорою і  комфортною. 

 

Вступна кампанія 2021

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар