Вручення дипломів

Автор: admin від 25-06-2021, 15:44

Вручення дипломів

У Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів молодших спеціалістів випускникам відділення бізнесу, технологій і дизайну.

Урочисті церемонії проходили 23 червня (відділення бізнесу) та 25 червня (відділення дизайну і технологій) в актовій залі Коледжу. Свято випускників за традицією розпочиналося з теплих слів директорки Коледжу Ганни Щуцької,  привітань керівників відділень Анни Сокол, Наталії Прокопенко, Наталії Давиденко та кураторів академічних груп. 

Вручення дипломів

 

Вручення дипломів

 

Вручення дипломів

 

 

Сім випускних груп отримали дипломи про вищу освіту нового формату. Оновлені документи містять розширену інформацію про результати навчання із зазначенням навчальних дисциплін, годин, кредитів Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи, оцінок, рейтингів українською та англійською мовами. Окрім дипломів, випускники отримали грамоти та  подяки за досягнення в навчальному, спортивному, громадському та культурному житті Коледжу.

Вручення дипломів

 

Вручення дипломів

 

Вручення дипломів

 

 

На вручення дипломів випускникам з порушеннями слуху з відділення технологій завітали гості з УТОГ, а саме:  в.о. голови Київської організації УТОГ  Тамара Котова та заступник голови з питань управління майном УТОГ Сергій  Котельянець. Почесні гості разом з директоркою Коледжу Ганною Щуцькою вручили студентам документи про освіту та грамоти, привітали з успішним захистом дипломних проєктів та побажали професійної реалізації.

Вручення дипломів

 

 

Святкові заходи супроводжувалися невеличкими концертними програмами від випускників, привітаннями від викладачів і для викладачів, пам’ятними світлинами та спогадами про прожиті в стінах Коледжу роки.  Море позитиву, щасливих посмішок, щирої вдячності від випускників та батьків – такий слід залишили ці радісні й водночас сумні заходи в серцях кожного учасника дійства.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар