Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 29-06-2021, 12:59

Педагогічна рада Коледжу

29 червня 2021 року  в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулася підсумкова педагогічна рада 2020-2021 навчального року.  

Розпочали педагогічну раду з урочистої частини. Директорка Коледжу Ганна Щуцька вручила найбільш активним студентам Коледжу грамоти, сертифікати і подяки за участь у різноманітних проєктах, тренінгах і конференціях. Співробітники отримали відзнаки Коледжу, Голови Київської міської державної адміністрації,  Голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, Асоціації «Укрлегпром» з нагоди 90-річчя закладу освіти та Дня працівників легкої промисловості, а також кубок за спортивні перемоги Коледжу, сертифікати про опанування програми M.E.Doc. Під час урочистої церемонії було згадано знакові події Коледжу, основні досягнення і успіхи спільноти Коледжу за 2020-2021 навчальний рік, окреслено формат роботи і перспективи на наступний рік.

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

 

Далі Ганна Щуцька доповіла колективу про затвердження Статуту Київського фахового коледжу прикладних наук. Учасники педагогічної ради отримали вичерпну інформацію про зміни в типовому Статуті у зв’язку з відкриттям у Коледжі бакалаврату, склад робочої групи, яка працювала над Статутом, основні етапи роботи над документом та інші аспекти.

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Наступною доповідачкою була завідувачка навчально-методичного кабінету Коледжу, секретар Атестаційної комісії Людмила Бойченко, яка розповіла учасникам засідання про результати атестації педагогічних та науково-педагогічних працівників Коледжу в 2020-2021 навчальному році, оприлюднила попередній список чергових та позачергових  атестацій на 2021-2022 навчальний рік.

Педагогічна рада Коледжу

 

Завідувачки відділень Анна Сокол, Наталія Прокопенко, Наталія Давиденко, Ірина Троценко виступили на засіданні з інформацією про результати літньої екзаменаційної сесії, державної атестації та ЗНО здобувачів  освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста в 2020-2021 навчальному році, про переведення студентів на старші курси. Очільниці відділень  прозвітували про загальну та  якісну  успішність студентів, представили студентів, які претендують на вакантні бюджетні місця, надали інформацію про контингент студентів з академічними заборгованостями. 

Від імені відповідального секретаря приймальної комісії Коледжу Вікторії Коваль перед колективом виступив заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань, який оприлюднив перелік змін, які необхідно внести до Правил прийому до ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» в 2021 році на здобуття вищого рівня освіти бакалавр, подав список  змін на затвердження педагогічної ради. 

Юрій Щербань продовжив свій виступ інформацією про впровадження в освітній процес Коледжу автоматизованої системи управління навчальним закладом для організації навчального процесу, ознайомив присутніх з досвідом навчальних закладів Києва, які вже успішно впровадили  названу систему, назвав основні пакети програм системи для студентства та викладачів.    

Педагогічна рада Коледжу

 

На завершення засідання виступив головний бухгалтер Коледжу Ісмаїл Муртазаєв з питанням про затвердження ліміту стипендіатів відповідно до Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам ДВНЗ «ККЛП».

Педагогічна рада Коледжу

 

 

 

Інформацію всіх доповідачів було взято до відома, роботу педагогічного колективу за 2020-2021 навчальний рік  було визнано задовільною.

Коментарі:

Залишити коментар