Показ дизайнерських колекцій

Автор: admin від 11-06-2021, 13:54

Показ дизайнерських колекцій

 

11 червня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбувся звітний показ дизайнерських колекцій студентів відділення дизайну ІІ,ІІІ та ІV курсів.

 

 

Показ, який відбувався саме напередодні Дня працівників легкої промисловості, розпочали з урочистого привітання співробітників Коледжу з професійним святом. Перед колективом виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка  від імені адміністрації Коледжу та Печерської районної в місті Києві державної адміністрації сказала теплі вітальні слова колективу та вручила подяки майстрам Коледжу. Далі у програмі заходу був показ колекцій, які студенти-дизайнери ІІ, ІІІ та ІV курсів під пильним керівництвом майстрів та викладачів спецдисциплін створювали протягом року під час навчальних, виробничих та переддипломних практик.

 

Показ дизайнерських колекцій

 

Всього на перегляд глядачам було представлено 40 колекцій, які складалися з 3 або 5 одиниць і були виконані як індивідуально, так і в колаборації. Юні дизайнери продемонстрували вироби в різних форматах, стилях і техніках, вражаючи різноманіттям і креативністю своїх робіт. Дизайнери-початківці запропонували власне бачення авангардизму  та класики в одязі, повсякденних луків та історичних костюмів, аутентичних українських мотивів та витончених східних образів.

 

Показ дизайнерських колекцій

 

Показ дизайнерських колекцій

 

Показ дизайнерських колекцій

 

Показ дизайнерських колекцій

 

В рамках звітного показу відбулося також засідання Художньої ради Коледжу на чолі з директоркою Ганною Щуцькою. Колектив Художньої ради  затвердив фінальний перелік колекцій для  підсумкового відкритого показу Graduation Show, який відбудеться 24 червня, а також моделі, які увійдуть у щорічний випускний каталог студентських робіт.

 

Показ дизайнерських колекцій

 

Захід став справжнім святом сміливих і креативних ідей, продемонстрував кропітку й наполегливу роботу та подарував усім присутнім незабутні емоції.   

Коментарі:

Залишити коментар