Конкурс «Печерські каштани»

Автор: admin від 15-06-2021, 08:36

Конкурс «Печерські каштани»

 

Викладач відділення дизайну Київського фахового коледжу прикладних наук Віталій Хома здобув Гран-прі на ХХI Міжнародному конкурсі молодих дизайнерів «Печерські каштани».

 

 

Міжнародний конкурс молодих дизайнерів «Печерські каштани» проводиться щорічно з 2001 року. Засновником та організатором Конкурсу є Київський національний університет технологій та дизайну за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Традиційно конкурсні роботи подаються за трьома підрозділами: одяг, взуття та аксесуари і текстиль, а кожен з підрозділів має свої номінації. Сам Конкурс проходить у 3 етапи: спочатку учасників відбирають за ескізами їхніх робіт, далі номінанти виготовляють колекції та готуються до відеопрезентації робіт, на третьому етапі вони надсилають відеоматеріали з демонстрацією готової колекції.

 

 

Конкурс «Печерські каштани»

 

 

 

Віталій Хома взяв участь у номінації «Взуття та аксесуари» та представив на Конкурсі колекцію Food collection. До створення цієї колекції автора спонукало те, що людство шаленими темпами перетворюється на величезних споживачів  будь-чого, а духовні цінності стають на один щабель з купівлею матеріальних речей. 

Нестандартність мислення, сміливість і креативність автора у викритті споживацької культури суспільства вразили професійне журі і принесли йому заслужену перемогу.

Наразі очікується офіційна церемонія нагородження. Переглянути роботу автора можна за посиланням:

 https://www.youtube.com/watch?v=OGNGpxETYyY

Коментарі:

Залишити коментар