День народження УТОГ

Автор: admin від 9-06-2021, 16:44

День народження УТОГ

 

5 червня 2021 студенти Київського фахового коледжу прикладних наук  у супроводі перекладачів жестової мови Ірини Сколотової та Юлії Порплік відвідали святковий захід в Пущі-Водиці з нагоди 88-ї річниці з дня заснування Українського товариства глухих.

 

 

Святкування проходило на території Навчально-відновлювального центру УТОГ (НВЦ УТОГ). У програмі заходу була яскрава святкова програма «З днем народження, УТОГ!» від  професійних акторів театру «Райдуга», урочисте вручення подяк активістам і волонтерам, святковий торт, безліч локацій для веселого і змістовного відпочинку.

 

День народження УТОГ

 

День народження УТОГ

 

Перед учасниками святкового дійства виступили з вітальними словами голова  Українського товариства глухих Ірина Чепчина, в.о. голови Київської організації УТОГ Тамара Котова, керівники та представники громадських об’єднань глухих у м. Києві та інші гості.

Найдосвідченіший перекладач-дактилолог Коледжу, член УТОГ Ірина Сколотова привітала спільноту УТОГ зі святом від імені всього колективу Коледжу, а студенти приготували творчі подарунки – демонстрацію колекцій одягу студентського виробництва (моделі – студентки з порушеннями слуху з групи Лпш-1-20), пісню жестовою мовою у виконанні студента групи ЛПв-18, учасника багатьох  пісенних конкурсів і фестивалів Богдана Феденка. 

 

День народження УТОГ

 

День народження УТОГ

 

Святкові заходи цього дня видалися по-родинному теплими і щирими, подарували чудовий настрій, яскраві враження і справжній відпочинок усім учасникам.

Детальніша інформація про захід за посиланням:

https://utog.org/diyalnist-utog/sviatkovij-zahid-do-dnia-narodzhennia-utog

Коментарі:

Залишити коментар