Методична рада

Автор: admin від 27-05-2021, 22:08

Методична рада

 

27 травня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання методичної ради.  

 

Нараду під керівництвом заступника директора з навчально-методичної роботи Юрія Щербаня  було організовано в актовій залі Коледжу з дотриманням необхідних епідеміологічних вимог.

Розпочали засідання з урочистого нагородження студентів, які протягом другого півріччя брали активну участь у науковій  та профорієнтаційній роботі Коледжу, працювали над різноманітними самоосвітніми проєктами та були залучені до організації онлайн-табору з вивчення американської жестової мови.

Далі на порядку денному було обговорення підготовки  до  проведення  державних  іспитів  та  захистів  дипломних проєктів у 2020-2021 навчальному році.  З цього питання  виступили завідувачки відділень дизайну та технологій Наталія Прокопенко та Наталія  Давиденко, а також голова циклової комісії бізнесу та управління Оксана Сахно. Доповідачки донесли до відома членів методичної ради інформацію про кількість студентів-випускників на відділеннях, організаційні аспекти проведення державних іспитів і захистів дипломних проєктів, стадії підготовки студентів до іспитів і захистів.  

 

Методична рада

 

Наступним розглянули питання про внесення змін до навчальних планів підготовки фахових молодших бакалаврів набору 2020 року згідно з методичними рекомендаціями Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» 2020 року. Голови циклових комісій Коледжу Оксана  Сахно,  Світлана Сиротенко, Марія Івасенко надали присутнім інформацію про основні зміни, які наразі вносяться в навчальні плани, роз’яснили особливості нових навчальних планів.    

 

Методична рада

 

Під час засідання обговорили також процедуру складання індивідуального навчального плану здобувача фахової передвищої та вищої освіти відповідно до методичних рекомендацій Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» 2020 року. Доповідала з цього питання Оксана Сахно, яка розповіла присутнім про загальні положення, порядок формування індивідуального навчального плану здобувача фахової передвищої освіти,  контроль за виконанням індивідуального навчального плану, а також продемонструвала зразок індивідуального плану здобувача освіти.

На завершення засідання голова циклової комісії дизайну Марія Івасенко разом зі студентами-магістрами Київського національного університету будівництва і архітектури презентувала Проєкт перебудови дизайнерського комплексу Коледжу. Студенти запропонували цікаві й оригінальні архітектурні, конструктивні,  інтер'єрні рішення, які колектив Коледжу обов’язково візьме до уваги.

Заслухавши та обговоривши всі питання з порядку денного, члени методичної ради ухвалили відповідні рішення.

Коментарі:

Залишити коментар