ДПА на відділенні технологій

Автор: admin від 31-05-2021, 22:03

ДПА на відділенні технологій

 

31 травня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбувся фінальний етап проведення Державної підсумкової атестації  в групах студентів з порушеннями слуху.

  

Цьогоріч процедура проведення ДПА була позначена низкою особливостей. Згідно з новими правилами, здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році,  звільнялися від обов’язкового складання Державної підсумкової атестації  (ДПА), але зберігали за собою право пройти її за власним бажанням. 

 

ДПА на відділенні технологій

 

Студенти з порушеннями слуху традиційно складали ДПА в закладі освіти відповідно до Порядку проведення державної підсумкової атестації. Цього механізму в Коледжі дотримувалися й цього разу.

 

ДПА на відділенні технологій

 

ДПА на відділенні технологій

 

Проведення ДПА з математики, української мови та історії України розпочалося 18 травня 2021 року. Учасниками ДПА  стали групи ЛПв-19 та ЛПш-2-19, які 31 травня 2021 року склали останні іспити з історії України та української мови. Процедура проведення ДПА відбувалася з дотриманням необхідних епідеміологічних правил і відповідно до основних нормативних документів МОН України. 

Усі здобувачі освіти успішно склали ДПА з трьох предметів і підтвердили знання програмного матеріалу.

Коментарі:

Залишити коментар