Design Textile Forum 2021

Автор: admin від 30-05-2021, 21:30

Design Textile Forum 2021

 

28-30 травня 2021 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька, завідувачка відділення дизайну Наталія Прокопенко та голова циклової комісії дизайну Марія Івасенко взяли участь у Design Textile Forum 2021.

 

Форум був присвячений ролі текстилю в дизайні інтер’єру. У програмі були такі заходи: реєстрація рекорду України «Найбільша штора», дискусія з представниками влади, підбиття підсумків та нагородження переможців Першого національного Конкурсу «ТОП текстильних декораторів України 2021», бізнес-конференція з розвитку креативної індустрії.

Найважливішою серед подій стала відкрита дискусія фахівців галузі із заступником Міністра освіти і науки України Вірою Роговою, народними депутатами, керівниками профільних закладів освіти і численними представниками текстильного бізнесу. У рамках співпраці Коледжу та  Асоціації текстильних декораторів і дизайнерів України, яка нещодавно розпочалася з метою започаткування на базі Коледжу підготовки студентів за спеціалізацією «Текстильний декоратор», перед учасниками Форуму виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька. Учасники дискусії обговорили питання реєстрації та офіційного визнання професії «Текстильний декоратор», взаємодії влади, підприємців та навчальних закладів у напрямі впровадження інновацій у професійну освіту, відкриття  нових освітньо-професійних програм  у закладах освіти.  

 

Design Textile Forum 2021

 

Design Textile Forum 2021

 

Справжньою цікавинкою Форуму стали майстер-класи від визнаних фахівців галузі текстильного декору, які продемонстрували сучасні технології пошиття штор та технології візуалізації штор у  Photoshop &Procreate. Після тренінгів відбулися переговори керівництва відділення дизайну з майстрами текстильного декору щодо організації подібних майстер-класів для студентів Коледжу.  

 

Design Textile Forum 2021

 

Design Textile Forum 2021

 

Форум став важливою подією для галузей інтер’єрного дизайну та текстильного декорування,  сприяв налагодженню ділових контактів між представниками влади, освіти і текстильного бізнесу.

Більше інформації за посиланнями:

http://textilehub.com.ua/

https://www.facebook.com/DesignLivingTendency/posts/5779427152097199

Коментарі:

Залишити коментар