Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 31-05-2021, 15:49

Засідання Адміністративної ради

 

31 травня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

 

 

 Розпочали засідання з моніторингу показників захворюваності в Коледжі на COVID-19.Далі учасники наради обговорили завершення 2020/2021 навчального року та  основні події цього періоду, а саме: підсумкову педагогічну  раду, стипендіальну комісію, початок Вступної кампанії 2021.

Директорка Коледжу Ганна Щуцька розповіла учасникам засідання про результати робочого візиту до Білої Церкви та участі у відкритій дискусії з представниками Міністерства освіти і науки України на Форумі Design Textile Forum 2021.

Серед питань для обговорення були також такі: організація практики студентів-бакалаврів,  планова перевірка санітарно-технічного стану  і пожежної безпеки гуртожитку Коледжу,  регіональне замовлення на підготовку фахівців 2021, звітне засідання ММО викладачів спецдисциплін спеціальності «Дизайн», підготовка до фінального показу випускних колекцій студентів-дизайнерів. 

За підсумками наради керівники структурних підрозділів Коледжу отримали відповідні доручення  та вказівки.

 

Засідання Адміністративної ради

 

Коментарі:

Залишити коментар