Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 25-05-2021, 14:59

Засідання Адміністративної ради

24 травня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

 

Засідання Адміністративної ради

 

 

 

 

 Розпочали засідання з моніторингу показників захворюваності в Коледжі на COVID-19.Далі учасники наради обговорили план заходів з активізації рекламно-профорієнтаційної роботи Коледжу, стан висвітлення інформації про вступну кампанію 2021 на офіційному веб-сайті Коледжу. 

Директорка Коледжу Ганна Щуцька розповіла про результати VІІ Пленуму ЦП  УТОГ та розпорядження КМУвід 7 квітня 2021 р. № 285-р. про включення Коледжу до програми Національного плану дій з реалізації Конвенції про права осіб з інвалідністю на період до 2025 року. Також очільниця закладу анонсувала переговори з керівництвом підприємства ТОВ «Валтекст» (м. Біла Церква) щодо майбутньої співпраці, окреслила основні напрями співпраці.

Під час наради обговорили поточні ремонтні роботи в Коледжі, зміни в порядку денному методичної ради, відкриття лабораторії кутюрної вишивки та запуск нової освітньої програми «Технології кутюрної вишивки».

За підсумками наради керівники структурних підрозділів Коледжу отримали відповідні доручення  та вказівки.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар