Конференція молодих учених у Херсоні

Автор: admin від 25-05-2021, 14:55

Конференція молодих учених у Херсоні

20 травня 2021 року студентка з порушеннями слуху Київського фахового коледжу прикладних наук Юлія Кулявцева під керівництвом завідувачки кафедри технологій фешн-бізнесу Юлії Ващенко взяла участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву - 2021: Інноваційні технології легкої промисловості».

Конференція була організована кафедрою експертизи, технології і дизайну текстилю Херсонського  національного технічного  університету. Захід проходив у режимі онлайн.

 

 

Конференція молодих учених у Херсоні

 

 

 

Співорганізаторами конференції були Міністерство освіти і науки України, провідні вищі навчальні заклади України, а також Білоруський державний економічний університет, Вітебський державний технологічний університет, Санкт-Петербурзький державний університет промислових  технологій і дизайну, Технічний університет Молдови.

Студентка нашого Коледжу презентувала доповідь на тему: «Особливості вибору текстильних матеріалів для швейних виробів для дітей хворих на ДЦП». У виступі доповідачка розповіла про основні вимоги до сировинного складу та властивостей матеріалів, з яких будуть виготовлятися вироби для дітей-інвалідів.

Конференція молодих учених у Херсоні

 

 

Програма конференції була насичена цікавими та корисними доповідями і презентаціями спікерів, сприяла обміну досвідом між молодими науковцями, поглибленню знань про інноваційні технології у галузі легкої промисловості. 

 

Конференція молодих учених у Херсоні

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар