VІІ Пленум ЦП УТОГ

Автор: admin від 24-05-2021, 15:48

VІІ Пленум ЦП  УТОГ 

20 травня 2021 року директорка  Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у VІІ Пленумі Центрального  правління Українського товариства глухих.

Основними питаннями для обговорення були результати роботи Українського товариства глухих у 2020 році, затвердження звіту про виконання бюджету Українського товариства глухих за 2020 рік , затвердження бюджету на 2021 рік, результати перевірки Центральною ревізійною комісією УТОГ діяльності президії та виконавчого апарату ЦП УТОГ у 2020 році, робота президії Центрального правління УТОГ за звітний період.

 

VІІ Пленум ЦП  УТОГ

 

 

VІІ Пленум ЦП  УТОГ

 

 

 

Розпочали роботу Пленуму з привітання перекладачів-дактилологів з професійним святом – Днем перекладача жестової мови. На зустрічі було  згадано історію появи цього знаменного свята, постанову IV Пленуму Центрального правління Українського товариства глухих про заснування Дня перекладача жестової мови в 2009 році.

 

VІІ Пленум ЦП  УТОГ

 

 

VІІ Пленум ЦП  УТОГ

 

 

 

До привітань на адресу перекладачів жестової мови приєдналася й директорка Київського фахового коледжу прикладних наук, яка традиційно бере участь у Пленумах як експертка з освітніх питань осіб з порушеннями слуху, очільниця навчального закладу, з яким УТОГ пов’язують міцні партнерські відносини. У своєму виступі спікерка подякувала за запрошення до роботи Пленуму, розповіла про співпрацю УТОГ і Коледжу в реалізації грантів США та ЄС, наголосила на включенні Коледжу до програми Національного плану дій з реалізації Конвенції про права осіб з інвалідністю на період до 2025 рік, яку було затверджено Розпорядженням КМУвід 7 квітня 2021 р. № 285-р.

 

 

VІІ Пленум ЦП  УТОГ

 

VІІ Пленум ЦП  УТОГ

  

VІІ Пленум ЦП  УТОГ

 

Коментарі:

Залишити коментар