Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 18-05-2021, 21:18

Засідання Адміністративної ради

17 травня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

 На засіданні обговорили порядок денний і терміни проведення чергової методичної та педагогічної рад Коледжу, графік відпусток співробітників Коледжу, перші проєкти учасників конкурсу «Графічний код твого міста», результати двотижневої підготовки студентів ІІ курсу до ЗНО.

Під час робочої наради директорка Коледжу анонсувала найважливіші події Коледжу на поточний тиждень, а саме: участь керівництва Коледжу в  VIIПленумі Центрального правління УТОГ,  відзначення Дня вишиванки та Дня перекладача жестової мови. Учасники обговорили план заходів, стан підготовки до цих дат та організаційні особливості проведення.

Серед основних подій тижня було також відзначено традиційну зустріч фахівців з профорієнтації Печерської районної філії КМЦЗ зі студентами Коледжу, під час якої вони дізнаються про послуги центру, ринок праці столиці та особливості працевлаштування на перше робоче місце.

 

За результатами наради всі керівники структурних підрозділів Коледжу отримали низку доручень і першочергових завдань на поточний тиждень. 

Засідання Адміністративної ради

 

Коментарі:

Залишити коментар